ORGANISATIE

 

InfaNed is een IT-bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. InfaNed levert sinds 2005 hoge kwaliteit IT-oplossingen en Staffing services aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Dit gebeurt vanuit onze eigen nearshore locatie in Odessa waar wij beschikken over een volledig ingericht kantoor in het centrum van de stad.

Onze dienstverlening omvat ontwikkeling op projectbasis, tijdelijk beschikbaar stellen van expertise en het volledig inrichten en begeleiden van dedicated teams.

We zijn trots op de lijst met referenties en tevreden klanten die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd en met wie we een langlopende relatie hebben. Deze lijst bevat bedrijven uit een verscheidenheid aan sectoren.

InfaNed is een Nederlands bedrijf gebaseerd op Westerse waarden en een ervaren management met een gedegen begrip van de wensen van onze klanten. Wij worden gedreven door het willen behalen van de beste resultaten voor onze klanten en gericht op langdurige relaties.

Onze kennis van IT-productie en dienstverlening, onze ervaring in Oekraïne en het hoge opleidingsniveau op locatie zorgt ervoor dat onze dienstverlening op een kwalitatief zeer hoog niveau ligt.